Garancia

 

Cégünk 10 éve foglalkozik külső és belső árnyékolók beszerelésével, kivitelezésével, gyártásával és tervezésével az ügyfelei teljes megelégedettségére.

 Szolgáltatásaink és termékeink minőségéért 2 év garanciát vállalunk (kivéve szakadás, törés, erőszakos behatolás esetén)!

 

ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK A CÉGÜNK ÁLTAL FORGALMAZOTT REDŐNYRENDSZEREKKEL KAPCSOLATBAN

 

TISZTÍTÁS:

A termék az általános tisztításon kívül karbantartást nem igényel. Amennyiben a redőny belülről nem nyitható fix üvegfal elé van szerelve, a belső oldal tisztításához kérje szakember segítségét! A termék bármely enyhe kémhatású háztartási zsíroldó szerrel és nedves törlőkendővel tisztítható. Locsolótömlővel, vízsugárral, különösen a motoros működtetésű redőnyöket tisztítani szigorúan tilos!

MOTOROS MŰKÖDTETÉSŰ REDŐNYRENDSZEREK HASZNÁLATA:

Motoros működtetés esetén az elektromos hálózatra történő rácsatlakozás a külön erre a célra kialakított kötődobozban történik, amit a redőnyszerkezetet beszerelő szakember végez. Az ezen túlmenő elektromos szereléseket külön megbízott szakemberrel kell elvégeztetni. Amennyiben a megrendelő nem a redőny forgalmazója által ajánlott redőnykapcsolót kívánja alkalmazni, úgy minden esetben kérjük egyeztetni a kapcsoló típusát a redőny forgalmazójával, a kompatibilitási problémák elkerülése érdekében! Mivel a termék komplett egységként kerül kiszállításra, ezért a beüzemelés tartalmazza a motor üzemi próbáját, annak végállás beállítását, az elektromos csatlakoztatást, és rádiófrekvenciás motor esetén a távszabályzók behangolását.

Abban az esetben, ha a redőnyszerkezetbe akadályérzékelő nélküli motor van beépítve, akkor a redőny alá kerülő akadályból adódó károkért a forgalmazó nem vállal felelősséget.


FONTOS!

A redőnyszekrény szerelőnyílását minden esetben szabadon kell hagyni! A szerelőnyílás elburkolása, levakolása, letapétázása, illetve külső tokos redőny esetén a lefutó sínre bármilyen utólagos takarás felszerelése, a szerelőnyíláshoz való szabad hozzáférést akadályozza. Ez esetben a hozzáféréshez szükséges bontást csak térítés ellenében tudjuk elvégezni és az ebből adódó károkért felelősséget nem vállalunk.


FONTOS!

Motoros működtetés esetén minden egyes motorhoz a fal belső oldalán, az áthidaló magasságában, a nyílászárótól oldalirányban, 20-30 cm távolságra egy-egy 60 mm átmérőjű elektromos kötődoboz beépítése szükséges. Ezt a redőnyszekrény számára kialakított hely megfelelő oldalával egy üres, villanyszereléshez használatos csővel kell össze kötni, amelybe a szerelés során a motorhoz gyárilag csatlakoztatott vezetéket, be lehet húzni.


FONTOS!

Amennyiben a motor bekötéséhez használt elektromos kötődobozt levakolják, lecsempézik, letapétázzák, illetve bármilyen módon elburkolják, akkor a szabad hozzáférés nem biztosított.

Ha a későbbiekben bármilyen okból (szerviz idény, motorcsere stb) szükségessé válik a kötéshez való hozzáférés, annak kibontását csak térítés ellenében tudjuk elvégezni, és az ebből adódó károkért a forgalmazó felelősséget nem vállal.FONTOS!

A beépített termék minden esetben beüzemelt és kipróbált állapotban kerül átadásra. Minden nemű illetéktelen beavatkozás, átalakítás garanciavesztést eredményez.


FONTOS!

Motoros redőny esetén az áram villanyszerelési munka közben történő fel-le kapcsolgatása újraprogramozást eredményezhet, ha bizonyos impulzus szünetekkel történik. Az ebből adódó újraprogramozás csak térítés ellenében lehetséges.

 

„Önökben megszületik az elképzelés, mi pedig megvalósítjuk!”