Újdonságok

 Kivitel:

 Tokozott vezetősínes napellenző télikertek, tetővilágítók, pergolák illetve teraszok, közterületek praktikus és esztétikus árnyékolója, amelyet különleges műszaki konstrukcióval széles mérettartományban kínálunk a Megrendelők egyedi igényei szerint. A vezetősínek felső végére szerelt extrudált alumínium védőtok, és a hozzá illeszkedő homlokprofil becsukott állapotában a ponyvát teljesen bezárja.

A napellenző 0° és 90° között bármilyen szögben felszerelhető, de 15° dőlésszög alatt a homlokprofil mögött biztosítani kell ringlizett lyukakkal a csapadék eltávozását. Az 50x100 mm zártkamrás extrudált alumínium vezetősínekben vannak elrejtve a kinyúlástól függő erősségű munkahengerek. A feszítőrugók a sínek felső végéből kivezetett acél sodronykötél és a felső nútokon gördülő kocsik segítségével minden helyzetben feszesen tartják a homlokprofilba fűzött ponyvát. A kétrészes, talpas, peremes védőtok 180x150 mm extrudált „G” alakú alumíniumprofil, elől 65 mm magas merevítőbordával, a véglapokhoz acélcsavarokkal rögzítve, a homlokprofil pedig 100x135 mm sajtolt „D” alakú, belül bordázott, alul nútos alumíniumprofil. A 85 mm átmérőjű hornyos acélcső ponyvahenger egyik végét műanyag dugóval, a másik végét csőmotorral építjük be az acél véglapokba, amelyeket műanyag fedél takar.

A napellenző csak 230V/50Hz csőmotorral működtethető, amely kapcsolóval, távirányítóval vagy szél- és fényérzékelővel vezérelhető. A nútos ponyvahengerbe épített csőmotor húzza be vagy engedi ki a vezetősínben lévő feszítőszerkezet erejével folyamatosan és egyenletesen feszített textíliát. A árnyékoló ponyvát vízlepergető, UV-stabil, színtartó, 1200 mm széles akrilszövetből varrjuk egyedi méretre. A napellenző fémszerkezete készülhet fehér kivitelben alapáron, illetve többletköltséggel színes műanyagbevonattal.

Maximális szélesség x kinyúlás:  600 x 400 cm.


Napháló Zip-Tex technológiával

A nyílászáró alsó négy mezője elé távvezérléssel működtetett alumínium sínes külső fekete hálós, áttetsző 14%

fényátbocsátású árnyékoló roló kerül távvezérléssel, termékhez rendszeresített szerelvényekkel és kiegészítőkkel

Kivitel alumíniumszerkezetes kültéri árnyékoló különleges anyagú szövettel. A ZipTex akár 16 m²-es területet is képes leárnyékolni. A ZipTex szövet sűrű szövésű, mely kilátást enged a környezetbe, ugyanakkor gátolja a belátást és rovarháló funkciót is betölt. A tok íves kialakítású, melynek oldalpofa szerkezete öntött alumíniumból készül, homlokzati része és a lefutó szinterezett. A szövet csendes és folyamatos megvezetését az alumíniumból készült speciális műanyag betéttel integrált lefutó sínek biztosítják. A szövetben elhelyezkedő víztiszta pvc biztosítja a ki-be látást.  

Működtetése: a szövet egy zárt alumínium tokba tekeredik fel a bordás tengelyre, melyet egy elektromos végállású csőmotor távirányítóval függőleges irányban mozgat. Bárhol megállítható.

 

 

 

 

Egyéb termékújdonságok: